Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Εξαφανισμένη δύο μήνες η συνεργός του Ξηρού

Ο πατέρας της 22χρονης «Αγγελικής» έκανε δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία

aggeliki-xiros

Ο πατέρα της 22χρονης κοπέλας που φωτογραφίζεται ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, δήλωσε σήμερα, Τρίτη, ότι η κόρη του είναι εξαφανισμένη τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο πατέρας της νεαρής δήλωσε πως η κόρη του σπούδαζε στην Κομοτηνή, όμως δεν έχει εμφανιστεί στο οικογενειακό σπίτι τους στο Αίγιο επί δυο μήνες.

«Χθες είδα την φωτογραφία της στην τηλεόραση. Πήγα αμέσως και δήλωσα την εξαφάνισή της στην Αστυνομία», σημείωσε ο πατέρας της «Ελένης Μελάνη», το πραγματικό όνομα της οποίας είναι «Αγγελική».

Η Αστυνομία εκτιμά πως η νεαρή κοπέλα ήταν σύνδεσμος του Ξηρού με τους «Πυρήνες της Φωτιάς». Η πλαστή αστυνομική ταυτότητα με τη φωτογραφία της βρέθηκε στο καταφύγιο-οπλοστάσιο του Ξηρού στην Ανάβυσσο, και είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του δεύτερου κρησφύγετου, στο Λουτράκι

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το παιδί μου. Και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ως πατέρας με ενδιαφέρει πρώτα αυτό. Πιστεύω ότι η Αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της. Το παιδί μου να είναι καλά και να βρεθεί», συμπλήρωσε.

Εν τω μεταξύ, «καθαρά» βρέθηκαν τα οκτώ «καλάσνικοφ» και τα τρία πιστόλια που βρέθηκαν στο οπλοστάσιο του «Μανώλη» της «17 Νοέμβρη» στην Ανάβυσσο, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

By