Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Εξαφανίστηκαν δυο ανήλικες στην Αγία Παρασκεύη

Στις 15 Μαρτίου, στις 14:00, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής, οι ανήλικες Χαϊμανατζή Φωτεινή και Στάνκα Αμάντα, 14 και 16 ετών αντίστοιχα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των ανηλίκων στις 16 Μαρτίου, απογευματινές ώρες και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Χαϊμανατζή Φωτεινή έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60μ, κανονικό βάρος και έχει σκουλαρίκι στην μύτη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πουλόβερ, μαύρο κολάν, χακί μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Στάνκα Αμάντα έχει μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.62μ, αδύνατη και έχει σκουλαρίκι στην γλώσσα. Κρατούσε σακίδιο πλάτης. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι σκούρο φούτερ, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By