Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 33χρονου στις Αχαρνές

Δράστης μία 24χρονη, η οποία ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της

peripoliko-astunomia

Ένας 33χρονος άνδρας είχε βρεθεί στις 4 Φεβρουαρίου του 2015 μέσα σε μία λίμνη αίματος έξω από το παλιό νεκροταφείο των Αχαρνών. Σήμερα, οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη μίας 24χρονης, η οποία ομολόγησε το έγκλημα, ωστόσο οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν ανατριχίλα.

Η αστυνομία τόνισε πως μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 33χρονου Έλληνα. Πιο συγκεκριμένα, το θύμα είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένο, το βράδυ της 4-2-2015, έξω από την περίφραξη του νεκροταφείου Αχαρνών, με τραύματα στο σώμα του που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο. Δράστης μία 24χρονη Ελληνίδα, γνωστή του θύματος, μετά από έντονη λογομαχία που είχαν, ενώ κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν προσωπικές διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, η 24χρονη στην απολογία της υποστηρίζει πως το θύμα βίαζε τις δύο αδελφές της, καθώς και την ίδια κατά διαστήματα. Μάλιστα, υπό την απειλή βίας, ανάγκαζε την 24χρονη να εκδίδεται, κανονίζοντας ο ίδιος ραντεβού με πελάτες, ενώ σύμφωνα πάντα με την ίδια, με τα χρήματα ο 33χρονος αγόραζε ναρκωτικά. Το μοιραίο βράδυ, η 24χρονη αναφέρει πως το θύμα της τηλεφώνησε και της ζήτησε να πάει σε 10 λεπτά έξω από το νεκροταφείο των Αχαρνών, όπου θα την συναντούσε ο ίδιος για να την μεταφέρει σε ένα ακόμη ραντεβού με πελάτη.

Η κατηγορούμενη αναφέρει πως της ζήτησε επιτακτικά να τον συναντήσει, καθώς είχε μεγάλη ανάγκη τα χρήματα. Η 24χρονη πήγε στο νεκροταφείο σε 10 λεπτά όπως της ζητήθηκε και μετά από έντονη λογομαχία τον τραυμάτισε θανάσιμα και τον εγκατέλειψε στο σημείο. Σε βάρος της νεαρής κοπέλας, η οποία ομολόγησε το έγκλημα, σχηματίστηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Μία σύλληψη που έγινε το βράδυ του Σαββάτου.

By