Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Εξιχνιάστηκε η κλοπή χρηματοκιβωτίου με 62.000 ευρώ

Ενάμισι χρόνο μετά την εισβολή διαρρηκτών στις εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων στην περιοχή της Ηράκλειας Σερρών και την αρπαγή του χρηματοκιβωτίου που περιείχε μεγάλο ποσό, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν την άκρη για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η κλοπή έγινε το βράδυ της 20ης Μαΐου 2021, όταν οι δράστες εξουδετέρωσαν το σύστημα συναγερμού του Τ.Ο.Ε.Β., διέρρηξαν το κτίριο και στη συνέχεια «σήκωσαν» ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε 61.258 ευρώ, ενώ άρπαξαν και 700 ευρώ από ένα συρτάρι του γραφείου. Το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε παραβιασμένο την επόμενη ημέρα από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή και αποδόθηκε σε υπεύθυνο του οργανισμού.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίστηκε με επιμονή και είχε ως αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί ως ένας από τους δράστες ένας 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του και για την εξιχνίαση τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By