Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Εξώδικο Φρουζή στη Novartis για τους εταιρικούς λογαριασμούς

Πως δεν είχε καμία πρόσβαση σε εταιρικούς λογαριασμούς, καλεί τη Novartis να γνωστοποιήσει στην Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας και μοναδικός μέχρι στιγμής κατηγορούμενος για την υπόθεση, Κωνσταντίνος Φρουζής.

Ο κ. Φρουζής που εργαζόταν ως επικεφαλής στο ελληνικό τμήμα της εταιρείας από το 2007 – 2015, καλεί αντιπρόσωπο της «Novartis» να εμφανισθεί ενώπιον της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, προκειμένου να δηλώσει ότι «ουδεμία πρόσβαση είχα σε οποιοδήποτε τραπεζικό λογαριασμό σας, ή της μητρικής εταιρείας, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό προσκομίζοντας ταυτόχρονα την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών σας καθ΄όλο το διάστημα της εργασιακής σχέσης που με συνδέει μαζί σας, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να αποδειχθεί ότι ουδέποτε ανέλαβα ή διακίνησα οποιοδήποτε ποσό από τους λογαριασμούς σας ή της μητρικής σας εταιρείας».

Στο εξώδικό του ο Κωνσταντίνος Φρουζής υποστηρίζει ότι η εναντίον του κατηγορία της δωροδοκίας από κοινού, είναι παντελώς ψευδής ερειδόμενη αποκλειστικά και μόνο στους ανώνυμους μάρτυρες, την οποία και θα αντικρούσει ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή όταν κληθεί σε απολογία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By