Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Εξώδικο στον Θύμιο Λυμπερόπουλο από την Beat

Η εταιρεία ζητά να σταματήσουν τα συκοφαντικά δημοσιεύματα σε βάρος της. 

Εξώδικο στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί και πρόεδρο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) Θύμιο Λυμπερόπουλο απέστειλε η ΒΕΑΤ(πρώην Taxi Beat), ζητώντας να σταματήσει τη διασπορά ψευδών, ανυπόστατων και υβριστικών ισχυρισμών για την εταιρεία.

Όπως τονίζει ο CEO της ΒEAT, Νίκος Δρανδάκης: «Στην ΒEAT, για ένα μεγάλο διάστημα, προσπαθήσαμε να εστιάσουμε την καθημερινότητά μας στο αύριο που χτίζουμε και όχι στο χθες το οποίο μας προκαλούσε καθημερινά, με ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις.

Πρόσφατα διαπιστώσαμε ότι φτάσαμε στο σημείο που η ανοχή μας μπορεί να εκλαμβανόταν ως αδυναμία. Και πήραμε την απόφαση να δράσουμε. Η ΒEAT ήταν πάντα υπόδειγμα -όχι μόνο καινοτομίας και εξωστρέφειας, αλλά και υπόδειγμα νομιμότητας.

Για τον λόγο αυτό, δεν θα ανεχθούμε τα ψέματα και τη λασπολογία, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Είναι κάτι που μας ζήτησαν έντονα οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και η αγορά μας. Ευτυχώς, ζούμε σε μια κοινωνία που λειτουργεί με βάση κανόνες, και κάτω από ένα κράτος Δικαίου. Η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο και εκεί καταφεύγουμε, ζητώντας αποκατάσταση της αλήθειας και προστασία από τους συκοφάντες, για να μπει οριστικά τέλος στους ανυπόστατους και υβριστικούς ισχυρισμούς τους.

Παράλληλα, θα προστατεύσουμε το εργασιακό μας περιβάλλον, για να μείνει αφοσιωμένο στην παραγωγή ακόμα περισσότερης καινοτομίας, τεχνολογίας και δημιουργίας θέσεων εργασίας στη χώρα μας».

By