Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ευάγγελος Βενιζέλος: Τι θα περιέχει η παρέμβασή του στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τον νέο αρχηγό της Χαριλάου Τρικούπη για την πρόθεσή του να απευθυνθεί στους Συνέδρους – όπως θα κάνουν και οι πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι, οι κ.κ. Σημίτης και Παπανδρέου

Οι εξελίξεις στην Ευρώπη και τον κόσμο μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα είναι ο «τίτλος» της παρέμβασης του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, που ξεκινά την Παρασκευή το απόγευμα στο Τάε Κβον Ντο με την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σε συνάντηση που είχαν σήμερα το απόγευμα οι Ανδρουλάκης και Βενιζέλος αντάλλαξαν απόψεις για την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, καθώς και για το νέο εγχείρημα της παράταξης.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τον νέο αρχηγό της Χαριλάου Τρικούπη για την πρόθεσή του να απευθυνθεί στους Συνέδρους – όπως θα κάνουν και οι πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι, οι κύριοι Σημίτης και Παπανδρέου.

Ανδρουλάκης και Βενιζέλος -μετά τη συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα- αναχώρησαν από το γραφείο του πρώην προέδρου για να παραστούν στη συνεδρία υποδοχής του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ως επίτιμου μέλους της Ακαδημίας Αθηνών.

By