Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Φ.Γεννηματά: Είναι εμφανές το τρίγωνο της διαπλοκής: Κυβέρνηση-Καλογρίτσας-Attica bank

Φυσικοί αυτουργοί είναι οι Σπίρτζης και Πάπας, την πολιτική ευθύνη έχει ο Τσίπρας.

fofi

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, αναφέροντας ότι πολιτικά, ηθικά και νομικά ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει και τώρα είναι η ώρα του εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «είναι εμφανές το τρίγωνο της διαπλοκής: Κυβέρνηση-Καλογρίτσας-Attica bank».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «φυσικοί αυτουργοί και ενορχηστρωτές αυτού του σκανδάλου είναι οι κύριοι Σπίρτζης και Πάπας, αλλά την ηθική και πολιτική ευθύνη έχει ο πρωθυπουργός ο κύριος Τσίπρας».

Παράλληλα, επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι: «πολιτικά, ηθικά και νομικά ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει και τώρα είναι η ώρα του εισαγγελέα».

Η Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο για καθεστωτικές πρακτικές και λογικές, που κάνουν ζημιά στη χώρα και πρόσθεσε ότι η φούσκα της «για πρώτη φορά νομιμότητας» στο τηλεοπτικό τοπίο έσκασε στα χέρια τους.

Τέλος η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισήμανε: «Οι σκελετοί που επιχειρήθηκε άρον- άρον να κρυφτούν σε απόμερα βοσκοτόπια και σε τραπεζικές θυρίδες είναι πια σε κοινή θέα» και κατέληξε: «Αν νομίζετε ότι απόσυρση Καλογρίτσα θα κλείσει το θέμα και θα πάτε παρακάτω είστε γελασμένοι. Νομίζετε ότι θα σβήσετε το αποτύπωμα του διαρρήκτη και θα πάτε παρακάτω; Κάνετε λάθος γιατί ο λαός δεν ξεχνά».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By