Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Φάμελλος: Η ΝΔ μας αντιπολιτεύεται λυσσαλέα

Στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος.

«Δεν θα κάνουμε το χατίρι στην αξιωματική αντιπολίτευση, που θέλει την επιστροφή σε ένα παρελθόν εξυπηρέτησης πολύ περιορισμένων συμφερόντων», σημειώσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός.

«Δεν υπάρχει καμιά συζήτηση για εκλογές», δήλωσε και επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία που ζητάει προσφυγή στις κάλπες, την κατηγόρησε ότι ασκεί «λυσσώδη αντιπολίτευση», χωρίς να παίρνει υπόψιν τα συμφέροντα των πολιτών και σημείωσε: «Είναι πολύ μακριά ο ορίζοντας των εκλογών, καθώς ο στόχος της κυβέρνησης είναι να ξαναστηθεί η οικονομία και να υπάρξει μια νέα ανάπτυξη με όρους δικαιοσύνης. Η Νέα Δημοκρατία ασκεί μια λυσσώδη αντιπολίτευση, πολλές φορές χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της τα συμφέροντα των εργαζομένων και των ακριτών των νησιών μας, μόνο και μόνο γιατί πρέπει να διεκδικεί μια οικογενειοκρατία να επιστρέψει σε καρέκλες που τους επέτρεπαν να νέμονται το δημόσιο χρήμα προς όφελος ιδίων συμφερόντων, κάτι που δεν είναι δίκαιο και δεν θέλει ούτε η κοινωνία».

Μιλώντας για τη θέση της Ελλάδας το 2016, ο κ. Φάμελλος είπε ότι αυτή ισχυροποιήθηκε στην Ευρώπη, ενώ στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η κυβέρνηση στο εσωτερικό της χώρας ξεχώρισε την ψήφιση της απλής αναλογικής και τις αλλαγές στην αδειοδότηση επιχειρήσεων και στον αναπτυξιακό νόμο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)