Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

«Φεστιβάλ βίας» προαναγγέλλουν στο Μουντιάλ Ρώσοι χούλιγκανς!

«Γιορτή της βίας» αναμένεται να είναι το Μουντιάλ του 2018, που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα τους, για τους Ρώσους Χούλιγκανς, όπως μαρτυρά πηγή από τον κύκλο τους.

Συνέχεια στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας το περασμένο καλοκαίρι αναμένεται να δώσουν ακριβώς δύο χρόνια μετά οι Ρώσοι «θερμοκέφαλοι» οπαδοί κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη χώρα τους το καλοκαίρι του 2018, όπως μαρτυρά πηγή από τον κύκλο τους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όπως συνέβη και στη Μασσαλία, στόχος για τους Ρώσους χούλιγκανς θα αποτελέσουν και πάλι οι Άγγλοι… ομόσταυλοί τους, καθώς, οι πρώτοι τους θεωρούν «προπάτορες» του χουλιγκανισμού και επιδιώκουν να τους πάρουν τα… σκήπτρα στον εν λόγω τομέα!

Γνωστό αγγλικό Μέσο έκανε ρεπορτάζ και παίρνοντας συνέντευξη από επιφανή σκληροπυρηνικό οπαδό που ζει στο Ροστόφ τα λεγόμενά του είχαν ως εξής:

«Φυσικά και οι αντίπαλοί μας είναι οι Άγγλοι, επειδή είναι οι προπάτορες του χουλιγκανισμού και φυσιολογικά πάντα ανυπομονούμε να συναντηθούμε μαζί τους. Για κάποιους το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι μία γιορτή, για άλλους θα είναι ένα… φεστιβάλ βίας».

 england365.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)