Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Φίδι έκανε βόλτες στο Νοσοκομείο του Κιλκίς

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε πλήρη κατάρρευση. Σοκαρίστηκαν οι υπάλληλοι του Νοσοκομείου Κιλκίς όταν εντόπισαν στα αποδυτήρια του προσωπικού ένα…φίδι.

fidi_5708Ανάστατοι οι υπάλληλοι του Νοσοκομείου Κιλκίς απευθύνουν έκκληση προς τα αρμόδια όργανα για τη λήψη μέτρων στο Νοσοκομείο αφού όπως επισημαίνουν το νοσοκομείο υποχρηματοδοτείται με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες.

Το ένα μετά το άλλο τα περιστατικά που σημειώνονται με τελευταίο την εισβολή φιδιού στα αποδυτήρια του προσωπικού και πιο συγκεκριμένα στο χώρο των πλυντηρίων.

Στο seleo.gr μίλησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς, Αχιλλέας Καλεκμερίδης, ο οποίος σημείωσε για το ατυχές περιστατικό: «Το αντιλήφθηκε έγκαιρα εργαζόμενος και δυο άντρες το απομάκρυναν από τον χώρο, χωρίς να δαγκώσει κάποιον συνάδελφο με άγνωστες συνέπειες», ενώ παράλληλα επεσήμανε τις κακές συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στο νοσοκομείο και τα προβλήματα που καθημερινά κάνου πολύ δύσκολη την εργασία: «Στα πλυντήρια, τα μηχανήματα είναι αρκετά παλιά, ενώ υπάρχει και αφόρητη ζέστη, λόγω προβλημάτων στον κλιματισμό. Χαλασμένα κλιματιστικά υπάρχουν και σε θαλάμους ασθενών. Το νοσοκομείο μας, είναι υποστελεχωμένο και υπάρχουν πολλές αναβολές χειρουργίων, με την λίστα να μεγαλώνει συνεχώς». Στο νοσοκομείο, δεν υπάρχει ακόμα και security.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς έχει ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία, για την κατάσταση στο νοσοκομείο, ώστε να υπάρξει κάποια λύση. Για το περιστατικό αυτό, ευθύνεται η υποχρηματοδότηση του Νοσοκομείου, καθώς ο προϋπολογισμός για το 2016 μειώθηκε κατά 1 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα από τον περασμένο Νοέμβριο έχει λήξει η σύμβαση με την εταιρεία απεντόμωσης και δεν έχει ακόμα ανανεωθεί. Τον Μάρτιο, αναγκάστηκαν να ζητήσουν από την εταιρία να βρεθεί στο Νοσοκομείο και να απολυμάνει, διότι είχαν γεμίσει ψύλλους.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By