Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2022

Φλώρινα: Παρέλαβε δέμα με κάνναβη ενώ η φίλη του φύλαγε τσίλιες

Κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. ένα ζευγάρι Ελλήνων που έφτασαν με δυο διαφορετικά Ι.Χ. αυτοκίνητα έξω από μια εταιρεία ταχυμεταφορών στη Φλώρινα, καθώς ο άνδρας μπήκε μέσα ενώ η φίλη του έμεινε έξω ελέγχοντας μην εμφανιστεί αστυνομικός.

Όταν ο 31χρονος βγήκε από την εταιρεία κρατώντας ένα δέμα που είχε παραλάβει, του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι περιείχε 120 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Αμέσως συνελήφθησαν τόσο ο ίδιος όσο και η 33χρονη γυναίκα και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 31χρονου, όπου βρέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια και σπόροι κάνναβης βάρους 1,2 γραμμαρίου. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Μετά από έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, συνελήφθη στο Μεσολόγγι ένας Έλληνας επειδή είχε στο όχημά του ένα τσιγαριλίκι. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, όμως, οι αστυνομικοί βρήκαν 222 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By