Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Φλώρινα: Συνελήφθησαν αλλοδαποί φυγόποινοι

Και οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 53 και 63 χρόνων που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας να κινούνται σε μια περιοχή της Φλώρινας, ήταν φυγόποινοι και μάλιστα με ποινές που τους οδήγησαν σε σωφρονιστικό κατάστημα με εντολή της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σε βάρος του 53χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης εννέα ετών και χρηματική ποινή 15.000 ευρώ, ενώ σε βάρος του 63χρονου εκκρεμούσαν άλλες τρεις, δύο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς και του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και του Κ.Ο.Κ., με συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών, πέντε μηνών και 40 ημερών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή 1.700 ευρώ.

*** Άλλοι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 23, 26 και 33 χρόνων συνελήφθησαν σε περιοχή της Φλώρινας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών επειδή βρίσκονταν παράτυπα στη χώρα. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς με ποινή φυλάκισης επτά μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ και σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

*** Σε άλλη περιοχή της Φλώρινας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας ένας 31χρονος αλλοδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ

*** Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 53χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών.

*** Στην Πρέβεζα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 53χρονος Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας για αντίσταση, με ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By