Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2021

Φώφη Γεεννηματά: Δεδομένη η Συμπαράσταση μας για βιώσιμη λύση στο κυπριακό

H Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε σήμερα 17 Νοεμβρίου, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η Φ. Γεννηματά δήλωσε πως: 

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης μας ενημέρωσε αναλυτικά για το περιεχόμενο και την πορεία των συνομιλιών. Από την πλευρά μας, τον διαβεβαιώσαμε για τη δεδομένη και αμέριστη συμπαράσταση μας στο Κυπριακό λαό και τις προσπάθειες της πολιτικής ηγεσίας για εξεύρεση μίας δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στα προβλήματα που δημιούργησε η τουρκική εισβολή. Μιας λύσης που θα είναι σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο και το ευρωπαϊκό κεκτημένο χωρίς ρήτρες και δεσμεύσεις, που θα είναι άδικες για τα δικαιώματα της πλειοψηφίας και μπορεί να οδηγήσουν σε δυσκολίες στη λειτουργία του ομοσπονδιακού σχήματος και σε αδιέξοδο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, ο Υπεύθυνος του Τομέα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Υποδομών της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης, η Αν. Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Σουλαδάκη, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Όθωνας και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Βοσδογάνης.

(Visited 1 times, 1 visits today)