Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Folli – Follie: Δίχως τέλος ο «πόλεμος» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική «μάχη» μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της Folli – Follie μαίνεται με την Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ να επιδίδονται σε μπαράζ ανακοινώσεων.

Μετά την παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση της Folli – Follie και τις ανακοινώσεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και των στελεχών του, των οποίων τα ονόματα αναφέρθηκαν, η μάχη συνεχίστηκε με νέα ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος και απάντηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πλέον, η ΝΔ επανέρχεται και τονίζει πως «αντί να πετούν απο την Κουμουνδούρου τη μπάλα στην εξέδρα, ας απαντήσουν: Είναι κανονικό να εμφανίζονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως νταραβερτζήδες και εκπρόσωποι προφυλακισμένων επιχειρηματιών; Είναι κανονικό να στέλνουν τις τροπολογιες στους εμπλεκόμενους επιχειρηματίες πριν καν τις καταθέσουν στη Βουλή;».

Για να καταλήξει: «Αν όλα αυτά είναι κανονικά στον δικό τους κόσμο του νταραβεριού και του «μαγαζιού», για όλους τους υπόλοιπους δεν είναι. Και οφείλουν ξεκάθαρες απαντήσεις!».

«Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν για τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς και προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη», αναφέρει εν τω μεταξύ η Κουμουνδούρου και συνεχίζει:

«Αντί λοιπόν η Ν.Δ., το κόμμα εξυπηρέτησης επιχειρηματικών συμφερόντων, να συνεχίζει τη λάσπη στον ανεμιστήρα, ας απαντήσει:

Έκανε κάποιο «νταραβέρι» όταν μαζί με όλα τα κόμματα υπερψήφιζε το 2018 την επίμαχη τροπολογία; Έκανε κάποιο «νταραβέρι» όταν το Μάιο του 2020 κύρωσε Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που προέβλεπαν νέα παράταση ως το τέλος του 2022 για το ακριβώς ίδιο καθεστώς πώλησης αφορολογήτων ειδών που προέβλεπε η τροπολογία του 2018; Για άλλη μια φορά η Ν.Δ. πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένη.

Ο ελληνικός λαός τους έχει πάρει χαμπάρι. Και αυτούς και τον πανικό τους για τα αδιέξοδα στην πανδημία και την οικονομία».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By