Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Folli Follie: Δημοσιοποιήθηκε η πρόσκληση σε συναίνεση προς τους ομολογιούχους

Στη δημοσιοποίηση της πρόσκλησης σε συναίνεση προς τους ομολογιούχους (launch consent solicitation) επί της Συμφωνίας Εξυγίανσης της εταιρείας προχώρησε σήμερα η Folli Follie.

Για την έναρξη της διαδικασίας είχε αναφερθεί σε σημερινό δημοσίευμά του (Folli Follie: Πυρετώδεις προσπάθειες για συμφωνία με τους ομολογιούχους) το newmoney, σημειώνοντας πως στόχος είναι να δοθούν οι απαιτούμενες εγκρίσεις από τις γενικές συνελεύσεις των ομολογιούχων πιστωτών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 9 Δεκεμβρίου.

Η πρόσκληση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο, αφορά στην έγκριση του TermSheet και της Συμφωνίας Εξυγίανσης και απευθύνεται στους κατόχους των μετατρέψιμων ομολογιών που εξέδωσε η εταιρεία (Eurobonds) και στους κατόχους των ομολογιών που εκδόθηκαν σε ελβετικό φράγκο (Swissbonds).

Σύμφωνα με τη Συμφωνία Εξυγίανσης, οιομολογιούχοι θα ανταλλάξουν τις ομολογίες τους για το ποσοστό των Νέων Ομολογιών που θα εκδοθούν και των μετοχών στην AssetsCo, στην εταιρεία που θα μεταφερθούν περιουσιακά στοιχεία της FF.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως η ενδιάμεση χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε για τη Folli Follie ώστε να υπάρχει επαρκής ρευστότητα για να ξεκινήσει η αναδιάρθρωση και για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά της έως την ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης, ανέρχεται σε 13 εκατ.ευρώ.

Η συναίνεση των ομολογιούχων πιστωτών της Fοlli Follie αποτελεί προαπαιτούμενο ώστε το σχέδιο εξυγίανσης να υποβληθεί στο αρμόδιο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών προς επικύρωση, σύμφωνα με τα άρθρα 106 β,δ του Πτωχευτικού Κώδικα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By