Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Forbes: Δισεκατομμυριούχος ο Κριστιάνο Ρονάλντο και… πλουσιότερος από τον Λιονέλ Μέσι!

Γράφει ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο επιχειρηματικό κομμάτι, καθώς σύμφωνα με το Forbes ξεπέρασε σε συνολικές απολαβές τον Λιονέλ Μέσι με τα έσοδά του από το 2019 και το ιστορικό για ποδοσφαιριστή φράγμα του δισεκατομμυρίου.

Το μεγαλύτερο ορόσημο της εμπορικής επιτυχίας που σημειώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην καριέρα του σφραγίστηκε και επίσημα.

Το brand-name του CR7 του χάρισε το ποσό των 93,5 εκατ. ευρώ για το 2019 από όλες τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, τις χορηγίες και το συμβόλαιό του στη Γιουβέντους κι έτσι κατάφερε να ανακηρυχθεί δισεκατομμυριούχος σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Αυτή η επίδοση έχει δύο αναγνώσεις: πρώτον, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο στην ιστορία του αθλήματος και ουσιαστικά πρόλαβε τον Λιονέλ Μέσι από αυτό το επίτευγμα, ξεπερνώντας τον στο νήμα μετά τα έσοδα του περασμένου έτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της απλησίαστης επίδοσης που έθεσε στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο Πορτογάλος σταρ είναι μόλις ο τρίτος αθλητής μετά τους Τάιγκερ Γουντς (2009) και Φλόιντ Μέιγουεδερ (2017) που φτάνει εν ενεργεία το δεκαψήφιο ποσό συνολικών απολαβών καριέρας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By