Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Forbes: Η Κάρπαθος ανάμεσα στους 33 φθηνότερους και καλύτερους τουριστικούς προορισμούς

Με τίτλο «κορυφαία ποιότητα, χαμηλές τιμές», το άρθρο περιγράφει έναν μαγευτικό προορισμό όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα νησί που θυμίζει την Μύκονο και την Σαντορίνη, αλλά με πολύ καλύτερες τιμές<

Το νησί των Δωδεκανήσων επέλεξε ανάμεσα σε 32άλλους προορισμούς το αμερικανικό περιοδικό Forbes, ως έναν από τους φθηνότερους προορισμούς για το 2018. Με τίτλο «κορυφαία ποιότητα, χαμηλές τιμές», το άρθρο περιγράφει έναν μαγευτικό προορισμό όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα νησί που θυμίζει την Μύκονο και την Σαντορίνη, αλλά με πολύ καλύτερες τιμές.

Η Κάρπαθος προσφέρει στους επισκέπτες την δυνατότητα δύο ταξιδιών σε έναν καθώς συνδυάζει τον ήλιο και τις παραλίες με ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, όπου κάθε ένας μπορεί να γνωρίσει την μακραίωνη ιστορία του νησιού.

Το άρθρο του αμερικανικού περιοδικού αναφέρεται και στον οικισμό Όλυμπος της Καρπάθου, όπου οι γυναίκες εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να φορούν τις παραδοσιακές φορεσιές τους, ενώ προτείνει στους αναγνώστες μια σειρά από εναλλακτικές δραστηριότητες, όπως ιστιοπλοΐα, καταδύσεις και windsurfing.

By