Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Φωτιά Αττική: Νεκρός εθελοντής πυροσβέστης

Κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, λόγω τραυματισμού στο κεφάλι ως συνέπεια ατυχήματος.Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση κατέληξε στα τραύματά του

Η επίσημη ενημέρωση του νοσοκομείου έχει ως εξής:

Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα.

Εκτός ελέγχου παραμένει η φωτιά στην Αττική με δεκάδες πύρινα μέτωπα τα οποία αλλάζουν συνεχώς κατεύθυνση λόγω των ισχυρών ανέμων 6 μποφόρ που πνέουν από το πρωί της Παρασκευής, κάνοντας το έργο της πυροσβεστικής εξαιρετικά δύσκολο.

Ο εφιάλτης λόγω των πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα με 56 ανοικτά μέτωπα μέχρι αυτή τη στιγμή μαίνεται, με την κατάσταση στην Αττική να είναι απελπιστική.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο Κρυονέρι, το οποίο παρά τις γενναίες προσπάθειες, έχει παραδοθεί στις φλόγες, καίγοντας σπίτια και περιουσίες. Στο σημείο, νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε και προσαγωγή ενός υπόπτου, προκειμένου να διερευνηθεί η παρουσία του στο χώρο, η οποία κρίθηκε ύποπτη.

By