Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Φωτιά στα Βίλλια: Νέο μήνυμα από το 112 – «Εκκενώστε προς Μάνδρα»

Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του Αγίου Γεωργίου στα Βίλλια Αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά. Λίγη ώρα αργότερα εστάλη νέο μήνυμα για την εκκένωση των Μικρό ή Μέγα Βαθυχωρίου και καλούνται οι πολίτες να κατευθυνθούν προς Ψάθα.

Το μήνυμα αυτή την φορά καλεί τους πολίτες να φύγουν από εκεί και να κατευθυνθούν προς την Μάνδρα.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών Άγιος Γεώργιος ή Παλαιοχώρι προς την Ψάθα. Επίσης μια ώρα αργότερα οι κάτοικοι του οικισμού Αγία Παρασκευή κλήθηκαν να τον εγκαταλείψουν και να μετακινηθούν προς Ψάθα και Αλεποχώρι.

Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των Βιλίων, προχώρησε πριν από λίγο η Τροχαία. Ειδικότερα, η κυκλοφορία διακόπηκε στην Ανώνυμη Οδό, από ταβέρνα «Κρύο Πηγάδι» προς οικισμό ‘Αγιο Γεώργιο και στην επαρχιακή οδό Οινόης- Πόρτο Γερμενού από Πόρτο Γερμενό προς Βίλλια.

Στην φωτιά επιχειρούν 61 πυροσβέστες συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας πεζοπόρου τμήματος, 25 οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του ΜΕΤΠΕ. Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί και επιχειρούν περιοδικά 5 ελικόπτερα και 8 αεροπλάνα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By