Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Φωτογραφίες: Αυτοί είναι οι κομάντος που απελευθέρωσαν τον Λεμπιδάκη

Δεκάδες υπηρεσιακά αυτοκίνητα, κλούβες των ΜΑΤ και πάνοπλοι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο για την απελευθέρωση του επιχειρηματία

Σε ένα μίνι – στρατηγείο έχουν μετατρέψει τον χώρο της σχολής αστυφυλάκων Ρεθύμνου οι επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η υπόθεση που απασχολούσε τους τελευταίους έξι μήνες τις αστυνομικές αρχές της χώρας, μπήκε το πρωί της Δευτέρας στην τελική ευθεία.

Με προσεκτικές και καλά μελετημένες κινήσεις, περίπου στις 07:30 το πρωί, δεκαπέντε επίλεκτοι άνδρες της αστυνομίας υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής αστυνομικού διευθυντή Κρήτης, στρατηγού, Κωνσταντίνου Λαγουδάκη, εισέβαλαν στη μάντρα του Δράκου Κλάδου, πέντε χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο και απελευθέρωσαν τον επιχειρηματία.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, μεταφέρθηκε στο κτίριο της σχολής αστυφυλάκων Ρεθύμνου, όπου και παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα. Εκεί μεταφέρονται, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, και οι συλληφθέντες που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας μπαίνουν στο κτίριο της σχολής αστυφυλάκων

(Visited 1 times, 1 visits today)
By