Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Φωτογραφίες-σοκ: Πιτσιρικάδες «παίζουν» επικίνδυνο παιχνίδι με το τραμ

Σοκ και ανησυχία προκαλούν οι φωτογραφίες με το επικίνδυνο παιχνίδι νεαρών παιδιών με το Τραμ.

Στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί το βράδυ της Δευτέρας στο τραμ με κατεύθυνση τη Νέα Σμύρνη φαίνονται τα νεαρά αγόρια να στερεώνονται από ένα μικρό «περβάζι» στον τελευταίο συρμό.

Το σημείο, δε, που κάθονται τα δύο παιδιά δεν είναι ορατό από τον μηχανοδηγό ώστε να αντιληφθεί την παρουσία των παιδιών, να ακινητοποιήσει τον συρμό και να κατεβάσει τα παιδιά πριν να σημειωθεί κάποιο ατύχημα ή δυστύχημα.

Από τη ΣΤΑΣΥ επιβεβαίωσαν το περιστατικό τονίζοντας στο protothema.gr ότι η αντιμετώπισή του είναι θέμα της αστυνομίας και όχι της εταιρείας.

Όπως λένε από την εταιρεία παρόμοια περιστατικά εχουν καταγραφεί εδώ και περίπου έναν μήνα συνήθως στη περιοχή της Νέας Σμύρνης «αλλά είναι αρμοδιότητα της αστυνομίας να τους δει».

«Ο οδηγός τι μπορεί να κάνει; Ο οδηγός δεν τους βλέπει δεν έχει οπτικό πεδίο πίσω του, έχει του καθρέφτες στο πλάι. Προφανώς είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι των εφήβων της περιοχής. Εμείς έχουμε ενημερώσει την αστυνομία. Δεν ξέρω τι έχει κάνει αυτό πρέπει να σας το πει η αστυνομία» είπαν από τη ΣΤΑΣΥ στο protothema.gr.

tram-paidia2

 

tram-paidia4

tram-paidia3

(Visited 1 times, 1 visits today)
By