Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Φοβούνται το ΠΑΣΟΚ και το στοχοποιούν – Θα ανακινήσουν και την υπόθεση Καχριμάκη

Πληροφορούμαστε πως θα ανακινηθεί μία παλιά υπόθεση με τον κ. Καχριμάκη

mixalis-karximakis-

Την ώρα που το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ φυλλορροεί και κατακριμνίζεται δημοσκοπικά, την ίδια στιγμή προσπαθεί να αντεπιτεθεί επικοινωνιακά χρησιμοποιώντας παλιές υποθέσεις που σκοπό και στόχο έχουν να πλήξουν τον όμορο πολιτικά χώρο της κεντροαριστεράς.

Ανώτατο στέλεχος μάλιστα στη Χαριλάου Τρικούπη μας ανέφερε πως:

Ο κ. Τσίπρας δεν έχει άλλο τρόπο να σουλουπώσει το πληγωμένο προφίλ του. Αρχικά έφεραν την υπόθεση Γεωργίου και την πήραν πίσω νύχτα. Στη συνέχεια πήγαν με δικαστικούς λειτουργούς στο σπίτι του κ. Στουρνάρα, δήθεν για τη σύζυγο του, όμως στην ουσία όλοι καταλάβαμε πως πρόκειται για την Attica Bank. Σειρά πήρε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος του οποίου του ασκήθηκε ποινική δίωξη και τώρα πληροφορούμαστε πως θα ανακινηθεί μία παλιά υπόθεση με τον κ. Καχριμάκη.

Για τον κ. Καλογρίτσα, την  Attica Bank και το φιάσκο της διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες κανένας από την Κουμουνδουρου ή την διορισμένη νεολαία τους δεν έβγαλε μία ανακοίνωση.

Ότι και να κάνουν, όσα ψέματα και να πουν, όσους εχθρούς κι αν κατασκευάσουν ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι. Τους χαρίζουμε τους Σπίρτζηδες και όλους όσους πολιτεύονται με αντίστοιχο τρόπο και ευχόμαστε στον κ. Παππά καλή τύχη για το συνέδριο του. Αν στην αριστερά υπάρχει φιλότιμο θα την χρειαστεί.

(Visited 1 times, 1 visits today)