Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Φουλ της κλήσης στο Κολωνάκι!

Όταν είσαι στο Κολωνάκι, μια αγωνία για το αν θα βρεις κλήση στο αυτοκίνητό σου όταν επιστρέφεις, ειδικά αν έχεις παρκάρει στην Πατριάρχου Ιωακείμ την έχεις.

Η συγκεκριμένη οδός έχει «κάψει» πολύ κόσμο, ειδικά τα βράδια πριν από την επιδρομή του Covid-19, όταν «αναστέναζαν» τα μπαρ, τα καφέ και τα εστιατόρια, ειδικά από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι την Κυριακή.

Σήμερα πολλοί οδηγοί δοκίμασαν μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού Δημοτική Αστυνομία και Τροχαία, σάρωσαν την Πατριάρχου Ιωακείμ και μοίρασαν κλήσεις σε δεκάδες παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Πρόκειται για έναν δρόμο στον οποίο απαγορεύεται η στάθμευση, που τυγχάνει όμως να είναι ο πιο κεντρικός στο Κολωνάκι και η εύκολη λύση για όσους έχουν δουλειά, κάποιο γρήγορο ραντεβού ή θέλουν να πιουν έναν καφέ, αλλά χωρίς να πληρώσουν πάρκινγκ για μια ώρα.

Παρόλο που με την επιβολή των μέτρων η συγκεκριμένη οδός ηρέμησε από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα που συνήθως καταλαμβάνουν και τις δύο πλευρές της, σήμερα είχαμε φουλ της κλήσης, το οποίο δεν συνοδεύτηκε πάντως από αφαίρεση πινακίδων.

kolonaki1

 

kolonaki3

(Visited 1 times, 1 visits today)
By