Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Φουρέιρα: Η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου – Ήθελα πολύ να την εκπροσωπήσω

«H Ελλάδα είναι η χώρα που με μεγάλωσε, που αγαπάω και το έχω πει ότι θα ήταν μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπήσω την Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα

Η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και πλέον θεωρείται φαβορί για τη νίκη στον τελικό του Σαββάτου, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία εκπροσωπεί την Κύπρο, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για την εμφάνιση της στη σκηνή, τη Γιάννα Τερζή, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη χειρονομία της με τον «αλβανικό αετό».

«Έχω προσπαθήσει χρόνια να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, γιατί η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου. Είναι η χώρα που ζω, η χώρα που με μεγάλωσε, που αγαπάω και το έχω πει ότι θα ήταν μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπήσω την Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα και πρόσθεσε:

«Αυτό δεν έγινε, όμως. Έγινε από την Κύπρο και τους ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκαναν και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By