Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Φριχτό έγκλημα: Βρήκαν διαμελισμένη σορό άντρα στα σκουπίδια

Διεξάγεται έρευνα για να γίνει αναγνώριση της σορού

astynomia

Κατά τη διάρκεια συλλογής απορριμάτων σε εταιρεία ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων στον Ασπρόπυργο, όπως σημειώνεται στην ηλεκτρονική εφημερίδα Δυτική Όχθη, βρέθηκαν τα μέλη αγνώστου άντρα.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προς εξακρίβωση των συνθηκών τέλεσης του εγκλήματος καθώς και των στοιχείων ταυτότητας του δράστη, δεν κατέστη μέχρι στιγμής δυνατή η διαλεύκανση του.

Η αστυνομία προχώρησε στην δημοσιοποίηση των «άγριων» εικόνων, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπώντας στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το θύμα, τον υπαίτιο και τις λοιπές τοπικές-χρονικές-ιστορικές περιστάσεις τέλεσης της πράξης της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476229, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By