Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Φρίκη! Αγιογράφος βρέθηκε νεκρός στα Πατήσια, δεμένος με ταινίες χειροπόδαρα!

Συγκλονίζει το άγριο έγκλημα που αποκαλύφθηκε στα Πατήσια

astunomia

Άγριο έγκλημα 83χρονου ζωγράφου-αγιογράφου στα Πατήσια. Οι δράστες τον έδεσαν χειροπόδαρα με ταινίες περιτυλίγματος ενώ του είχαν καλύψει με αυτές το στόμα και τα μάτια του.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν δύο ύποπτους άνδρες από τη Γεωργία (πληροφορίες ότι ο ένας είχε ίχνη αίματος), ηλικίας 47 και 39 ετών, οι οποίοι εξετάζονται στο τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Περίοικοι του άτυχου άνδρα, στην οδό Φώσκολου στα Πατήσια ειδοποίησαν την αστυνομία όταν άκουσαν θορύβους από το ισόγειο διαμέρισμα που διέμενε και είχαν δει δύο άνδρες να βγαίνουν τρέχοντας από αυτό. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρός, σε ύπτια θέση στο σαλόνι.

Το θύμα είχε δεχθεί ένα χτύπημα το κεφάλι, το οποίο δεν φαίνεται να επέφερε τον θάνατο, που σύμφωνα με την πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή πιθανότητα ήταν ασφυκτικός.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος έφερε ίχνη έρευνας, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης. Οι αστυνομικοί εικάζουν πως είτε το θύμα είχε ανοίξει στους δολοφόνους του, είτε ο 83χρονος τους βρήκε στο εσωτερικό του σπιτιού του.

By