Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Φρίκη! Τον σκότωσε με κλειδί για ένα ταξί!

Δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας για ένα ταξί

elliniki astunomia

Ο άτυχος 43χρονος διασκέδαζε με τη φίλη του σε μπαρ, στο κέντρο της Αθήνας. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα βγήκαν από το μαγαζί και κατευθύνθηκαν προς την πιάτσα ταξί. Στο σημείο της πιάτσας, όπου υπήρχε μόνο ένα διαθέσιμο ταξί, ήταν και ο 27χρονος. Οι δύο άνδρες επιχείρησαν να μπουν στο ταξί και ακολούθησε διαπληκτισμός.

Πιάστηκαν στα χέρια και ακολούθησε έντονος καβγάς. Ο 27χρονος έβγαλε τα κλειδιά του, τα προσάρμοσε στα δάχτυλά του και άρχισε να χτυπά με μανία τον 43χρονο στο λαιμό και το στήθος. Από τα χτυπήματα προκλήθηκε τρύπα στον τράχηλο, η οποία αποδείχτηκε θανατηφόρα.

Στη συνέχεια ο 27χρονος τράπηκε σε φυγή και ο ταξιτζής μαζί με την κοπέλα του 43χρονου, που ήταν παρόντες στο σκηνικό, μετέφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο “Ελπίς” όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μετά από έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκε ένας 27χρονος Αλβανός, τον οποίο προσήγαγαν. Ο οδηγός του ταξί δεν τον αναγνώρισε, ενώ η κοπέλα του 43χρονου τον αναγνώρισε με επιφυλάξεις. Ο 27χρονος κρατείται και ανακρίνεται.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By