Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Κρατούμενος πήρε άδεια από τη φυλακή και έγινε καπνός

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας για να εντοπίσουν πού βρίσκεται ένας 46χρονος έγκλειστος των φυλακών του Αγίου Στεφάνου, ο οποίος δεν επέστρεψε από άδεια το πρωί της Παρασκευής και κηρύχθηκε δραπέτης.

Ο 46χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης δέκα ετών και ενός μηνός για εγκληματική οργάνωση, παράνομη είσοδο στη χώρα και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ του είχε επιβληθεί και χρηματική ποινή 40.500 ευρώ. Ωστόσο, του δόθηκε από τις φυλακές τακτική άδεια εννέα ημερών και έγινε… άφαντος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόδραση κρατουμένου και αναζητείται.

Δύο συλλήψεις σε Δυτική Αχαΐα και Καρδίτσα

Στον αντίποδα, συνελήφθη στην Κάτω Αχαΐα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας ένας 24χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πατρών για ληστεία κατά συναυτουργία.

Στην Καρδίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια 49χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας για φοροδιαφυγή, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By