Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

«Γαλάζιο» τραπέζι με κυρίως πιάτο τον Σαμαρά

Μυστικό δείπνο είχαν το βράδυ της Τετάρτης κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με πρωτοβουλία της Μαριέττας Γιαννάκου.

bg_restaurant

Μεταξύ των στελεχών που έδωσαν το «παρών» στο «γαλάζιο» τραπέζι ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Γιώργος Παπανικολάου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm 97.8 κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το ενδεχόμενο αντιπροσωπεία να προσέλθει στον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή και να του ζητήσει να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Μάλιστα, η Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με τον Real Fm 97.8 είπε ότι δεν μπορεί ποτέ ξανά να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία τις εκλογές με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά, άποψη με την οποία συμφώνησαν όλοι, πλην του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος κράτησε χαμηλότερους τόνους.

Ο κ. Μητσοτάκης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ενός μετώπου ευρωπαϊκών δυνάμεων. Από την πλευρά του ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης σημείωσε, σύμφωνα με τον Real Fm 97.8 ότι «πρέπει να ταράξουμε τη Συγγρού στην εσωκομματική νομιμότητα και μέσα από την αυστηρή τήρηση των κομματικών κανονισμών μας να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο και να μπουν όλα τα θέματα στο τραπέζι».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έθεσε θέμα ευρύτερης αμφισβήτησης της στρατηγικής του Αντώνη Σαμαρά και είπε ότι πρέπει να προχωρήσουν σε ανοιχτή ρήξη μαζί του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By