Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Γεννηματά: Χρειαζόμαστε εθνικό σχέδιο και συνεννόηση

Στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης μέσα από ένα εθνικό σχέδιο για την Ελλάδα αναφέρθηκε από τα Χανιά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Αφού σημείωσε πως «η Ελλάδα της συνθηκολόγησης και της παραίτησης δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει», πρόσθεσε πως «για αυτό αγωνιζόμαστε, επιστρέφουμε δυναμικά, δυναμώνουμε καθημερινά και μαζί με τα στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα αναδιαμορφώνουμε το σχέδιο Ελλάδα, ένα εθνικό σχέδιο για την ανάπτυξη, για τη διαπραγμάτευση- αποτελεσματική διαπραγμάτευση και τις αναγκαίες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και ανατροπές που πρέπει να γίνουν στο κράτος, στη φορολογία, στην οικονομία στο κοινωνικό κράτος». Όπως είπε, είναι ένα σχέδιο που μπορεί να αποτελέσει τη βάση της εθνικής συνεννόησης.

Η κ. Γεννηματά ολοκλήρωσε στα Χανιά την τριήμερη περιοδεία της στην Κρήτη με συνάντηση που είχε με στελέχη του κόμματός της. «Είχα την τύχη αυτές τις μέρες στην Κρήτη να μιλήσω με πολλούς ανθρώπους και έδωσα το μήνυμα συσπείρωσης και αγώνα για να γίνει ξανά ο χώρος μας πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία ένας ισχυρός προοδευτικός φορέας που θα βάλει τις βάσεις για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου και την πραγματική ελπίδα» σημείωσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)