Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Γεννηματά: Τρίτη θέση στο ΠΑΣΟΚ όχι στην εγκληματική οργάνωση της Χ.Α.

«Το ΠΑΣΟΚ  θα αποτελέσει τον καταλύτη για την μετεκλογική συνεργία και γέφυρα ώστε να μην μπατάρει ούτε δεξιά ούτε αριστερά η χώρα»

gennimata

Ομιλία στην Πάτρα έδωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά εν τω μέσω ενός ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένου κλίματος.

Η κ. Γεννηματά έκανε συνεχείς αναφορές στην οικογένεια Παπανδρέου, ενώ χαρακτήρισε θετικό που δεν κατεβαίνει στις εκλογές του ΚΙΔΗΣΟ, κάλεσε δε όσους είχα στηρίξει το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ.

«Από την Πάτρα, την γη των Παπανδρέου μεταφέρω ένα ηχηρό μήνυμα. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, ξανά δυνατό. Δώστε μας δύναμη να είμαστε ο καταλύτης της συνεργασίας, ο εγγυητής της σταθερότητα. Δίνω την μάχη γιατί πιστεύω στην ενότητα και την ανασυγκρότηση του χώρου.

Είναι θετικό που το ΚΙΔΗΣΟ δεν κατεβαίνει στις εκλογές. Ο δρόμος είναι ανοικτός και η πόρτα μας και η αγκαλιά μας επίσης. Σας καλώ να γυρίσετε πίσω στο ΠΑΣΟΚ που ήταν, είναι και θα είναι το κοινό μας σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

«Διεκδικούμε την τρίτη θέση, εμείς πρέπει να πάρουμε την Τρίτη διερευνητική εντολή και όχι η Χρυσή που είναι μια εγκληματική οργάνωση και ομολόγησε ότι έχει πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.» Παράλληλα απεύθυνε κάλεσμα για να επιστρέφουν όσοι έφυγαν κατά καιρούς.

«Το ΠΑΣΟΚ  θα αποτελέσει τον καταλύτη για την μετεκλογική συνεργία και γέφυρα ώστε να μην μπατάρει ούτε δεξιά ούτε αριστερά η χώρα», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τα θέματα της Πάτρας και της Αχαΐας η κυρία Γεννηματά είπε μεταξύ άλλων: Το θαλάσσιο μέτωπο να αποδοθεί στους Πατρινούς, να ξεκινήσει η Ολυμπία Οδός όπου έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος,  επέκταση του Προαστιακού, ανάδειξη του αναπτυξιακού ρόλου του Πανεπιστημίου, και το άρδευση της Δυτικής Αχαΐας από το φράγμα του Πηνείου.

Στην συγκέντρωση μεταξύ άλλων παραβρίσκονται οι κ.κ.:Μωραΐτης, Αντωνακόπουλος, Κουτσούκος, Κατρίνης, Γεωργόπουλος, Κατσικόπουλος, Αθανασόπουλος, Κίτρου, Κατσιφάρας, Καράβολας, Λαζουράς, Καρπής, Φούρας, Αλεξόπουλος, Τσούκαλης, Κελεπούρης κ.α.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By