Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Γεωργιάδης: Ένας σύγχρονος Κλέωνας της πολιτικής ο Τσίπρας

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ

bouli-adonis-georgiadis

Δριμύ κατηγορώ εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε «σύγχρονο Κλέωνα της πολιτικής» και «αρχιλαϊκιστή», εξαπέλυσε από το βήμα του 10ουΣυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο αντιπρόεδρος της παράταξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, κάλεσε τα μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ταχθούν υπέρ των καταστατικών αλλαγών. «Ελάτε στη Νέα Δημοκρατία. Ελάτε να φτιάξουμε μία μεγάλη Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως η λεωφόρος Συγγρού αλλάζει το καταστατικό της, για να κάνει ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. «Όμως αυτά δεν αρκούν για να τεθούμε απέναντι στο λαϊκισμό που κατέστρεψε την Ελλάδα. Η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ως αδυναμία ότι δεν επικοινώνησε όλα όσα έπραξε. Πρέπει το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας να περνά στην κοινωνία. Αλλιώς θα είμαστε έρμαια ενός λαϊκισμού που τάζει λαγούς με πετραχήλια. Απέναντι σε αυτόν τον Κλέωνα της σύγχρονης πολιτικής, απέναντι σε αυτόν τον αρχιλαϊκιστή η παράταξη μας στάθηκε όρθια. Όταν ο Πάνος Καμμένος μας φώναζε στη Βουλή «στα τέσσερα», προέβλεπε το τέταρτο μνημόνιο που θα υπέγραφε. Έλεγε και το άλλο. Πώς δε θα συνεργαστεί ούτε νεκρός με κάποιον που υπέγραψε μνημόνια. Προφανώς, είναι ζωντανός νεκρός», σημείωσε και απευθυνόμενος στον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, του έθεσε το ερώτημα πως η Κουμουνδούρου μπόρεσε να υποσχέθηκε όλα αυτά στον ελληνικό λαό, χωρίς προηγουμένως να τα έχει εξασφαλίσει.

«Το τέταρτο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει τον ελληνικό λαό στη φτώχεια«, τόνισε και εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Σε στηρίζω Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί πιστεύω πως δε θα κυβερνήσεις με συμβιβασμούς και ισορροπίες. Αλλά θα μας πας μπροστά», επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By