Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Γεωργιάδης για μάρτυρες Novartis : Καθάρματα που δεν θα τη γλιτώσουν από ‘ μενα

Αποφασισμένος να φθάσει την υπόθεση Novartis μέχρι τέλους, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας ότι θα αποκαλύψει τη σκευωρία.

«Αν αυτά τα καθάρματα πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν πλανώνται πλάνην οικτρά»

Αναφερόμενος στους προστατευόμενους μάρτυρες που έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών, τους κάλεσε να πουν στην προανακριτική επιτροπή αν κάποιος τους έβαλε να πουν όσα είπαν, προσθέτοντας ότι από εκείνον δεν θα γλιτώσουν με τίποτα. Ούτε μία στο εκατομμύριο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Η προανακριτική επιτροπή της Βουλής έχει δικαίωμα να καλέσει τους δύο «κουκουλοφόρους» μάρτυρες να καταθέσουν και να αποφασίσει εκείνη αν έχουν δικαίωμα προστασίας», δήλωσε κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Η επιτροπή της Βουλής είναι ανεξάρτητο εισαγγελικό σώμα. Δεν ζητά άδεια από κανέναν και για τίποτα».

Δείτε επίσης: Το ανατριχιαστικό θέαμα που αντίκρισε δύτης σε ναυάγιο με πρόσφυγες
«Αν πιστεύουν αυτά τα δύο καθάρματα,γιατί περί καθαρμάτων πρόκειται, ότι πρόκειται να την γλιτώσουν πλανώνται πλάνην οικτρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης σημειώνοντας ότι στην υπόθεση αυτή έχουν παραβιαστεί όλα τα συνταγματικά του δικαιώματα.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε εκ νέου λόγο για σκευωρία που έστησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, γνωστοποιώντας ότι έχει κληθεί και ο ίδιος από τον εισαγγελέα για να να καταθέσει ως μάρτυρας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας υπηρέτησε τα συμφέροντα με τον καλύτερο τρόπο. «Γελάς όταν τους ακούς να λένε ότι πολέμησαν τα συμφέροντα», ανέφερε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By