Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Γεωργιάδης: «Να διερευνηθεί από την Εισαγγελία η υπόθεση Χαϊκάλη»

«Υπάρχει ένα κόμμα που λέγεται ΑΝΕΛ και είναι δημοσκοπικά κάτω από 3% και πάει για φούντο στις εκλογές»

bouli-adonis-georgiadis

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε την ανάγκη «να διερευνηθεί από την Εισαγγελία η υπόθεση Χαϊκάλη για να τελειώνει η πλάκα».

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Βήματος» διευκρίνισε πως «παγία θέση της Ν.Δ. είναι κάθε καταγγελία να διερευνάται». «Υπάρχει ένα κόμμα που λέγεται ΑΝΕΛ και είναι δημοσκοπικά κάτω από 3% και πάει για φούντο στις εκλογές. Λέω λοιπόν ότι ένα κόμμα που πάει για φούντο, στην τελευταία προσπάθειά του να αποτρέψει την έξοδό του από το πολιτικό προσκήνιο θα κάνει όποια καταγγελία και φασαρία μπορεί», εκτίμησε.

«Υπάρχει καταγγελία, κ. Χαϊκάλη; Πήγαινε στον εισαγγελέα. Να κάνει τη δουλειά του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Για την έκβαση της προεδρικής εκλογής τόνισε ότι «οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της εκλογής Προέδρου, αν είναι να βάλει κανείς ένα ποσοστό, είναι 70% υπέρ του να μη βγει και 30% υπέρ του να βγει. Είναι μεγάλο το ποσοστό, όμως, του 30%», τόνισε και πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να πιστεύω ότι η τρίτη ψηφοφορία δεν θα έχει σχέση με τις δύο προηγούμενες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By