Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Γεωργιάδης: Ο Καμμένος εκφοβίζει τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που θέλουν να ψηφίσουν για ΠτΔ

Απάντηση του Αδ. Γεωργιάδη στις καταγγελίες του Προέδρου των ΑΝΕΛ

Georgiadis600_200314

Άμεση ήταν η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη στα λεγόμενα του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου ότι «ο Άδωνις Γεωργιάδης γνωρίζει το πρόσωπο το οποίο καταγγέλλει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Ξουλίδου«.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι το πρόσωπο αυτό είναι «ένας από τους χιλιάδες ακολούθους του στο Facebook» και πως η μοναδική φορά που τον έχει δει είναι όταν έφτασε στο γραφείο του διαμαρτυρόμενος για την περικοπή των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών, καθώς πρόκειται για άτομο που είναι «επικριτής του έργου της κυβέρνησης και αντίθετος με τις πολιτικές της αποφάσεις».

Εκτοξεύοντας βαριές κατηγορίες στον κ. Καμμένο, ο οποίος προ ημερών είχε αναφέρει στο Πρωινό ΑΝΤ1 ότι οι κύριοι Γεωργιάδης και Βορίδης πίεζαν βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος για την αγορά υποβρυχίων.

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι είναι αδύνατον να γίνονταν ερωτήσεις από τον ίδιο και τον κ. Βορίδη προς τον κ. Σπηλιωτόπουλο, καθώς «εκείνοι μπήκαν στη Βουλή το 2007, χρονολογία οπότε ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν ήταν πλέον βουλευτής».

Συνέχισε λέγοντας ότι και τα δύο κατηγορούμενα, από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, κυβερνητικά στελέχη θα αποταθούν στη Δικαιοσύνη.

Τέλος, καταγγέλλει τον κ. Καμμένο ότι «εκφοβίζει τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που θέλουν να ψηφίσουν για ΠτΔ» παρά τη γραμμή του για το αντίθετο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By