Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Γεωργιάδης: Ο Βαρουφάκης πρέπει να πάει σε ειδικό δικαστήριο

Ο Γ. Βαρουφάκης θα έπρεπε να είναι τώρα σε ειδικό δικαστήριο και να μας εξηγήσει για ποιο λόγο χρέωσε τη χώρα 90 δις.

Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS
Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS

Εύγλωττος και ετοιμόλογος, σε ότι κι αν του ζητήθηκε να απαντήσει, ήταν ο υποψήφιος για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα το πρωί στον REAL FM και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.

«Εσείς νομίζετε ότι καλή διαπραγμάτευση είναι αυτή που έκανε ο Βαρουφάκης. Θα έλεγα τώρα τι ήταν η διαπραγμάτευση του Βαρουφάκη, αλλά είμαι στο ραδιόφωνο…». Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης  και πρόσθεσε: «Ο Βαρουφάκης θα έπρεπε να είναι στο Ειδικό Δικαστήριο τώρα».

Ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ, αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Οικονομικών, σημείωσε επίσης ότι «πρέπει να μας εξηγήσει για ποιο λόγο φόρτωσε την Ελλάδα με 90 δισ. ζημιά».

Για το αν θα σηκωθεί όρθιος στη περίπτωση που μπει στο γραφείο ο Κώστας Καραμανλής ο κ. Γεργιάδης απάντησε  «Ο αρχηγός της ΝΔ δεν σηκώνεται όρθιος σε κανέναν, γιατί ο αρχηγός της ΝΔ είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας που πρέπει να μπορεί να ηγείται της χώρας και να μάχεται για τα συμφέροντά της. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο αρχηγός της ΝΔ δεν ξέρει να δείχνει σεβασμό σε εκείνους που πρέπει».

«Δεν θα έκανα ποτέ συνεργασία με τον Καμμένο» ο Άδωνις Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας:

«Γιατί ο Καμμένος, το πιο ευνοημένο πρόσωπο από τη ΝΔ, βουλευτής και υπουργός από τα παιδικά του χρόνια, κατήντησε να υβρίζει τη ΝΔ για προδοσία, και τους αρχηγούς και τα στελέχη και τους βουλευτές της, και να συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος; Ο Καμμένος που έβγαλε βιβλίο για τη 17 Νοέμβρη και κατηγορούσε ότι ήταν όργανο της αριστεράς και που έκανε όσα έκανε. Κι όμως αυτός ο άνθρωπος έχει υβρίσει με τόσο χυδαίο τρόπο τη ΝΔ» υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

(Visited 1 times, 1 visits today)