Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Γερμανία: Έκαναν σεξ σε δημόσια θέα μέρα-μεσημέρι

Δεν μπορούσε να κρατηθεί με τίποτα το ζευγάρι στη Βρέμη της Γερμανίας

ImageHandler.ashxΤο αχαλίνωτο πάθος του εικονιζόμενου ζευγαριού δεν κρύβεται…
Το νεαρό ζευγάρι στη Βρέμη της Γερμανίας απόλαυσε τον έρωτά του σε πάρκο ξεχνώντας ότι βρίσκεται σε δημόσιο χώρο με την παθιασμένη Γερμανίδα να έχει βάλει …κάτω τον αγαπημένο της αγνοώντας ότι η οπίσθια πλευρά της είναι εκτεθειμένη στο φακό.

Στα καλοσχηματισμένα οπίσθια της γυναίκας έκανε ζουμ ο φακός με την γερμανική εφημερίδα «Bild» να προσφέρει ένα απολαυστικό θέαμα στους αναγνώστες της .
«Καυτός ο καιρός , καυτό και το θέαμα», γράφει η γερμανική εφημερίδα και προσθέτει: » Στο Osterdeich της Βρέμης, ένα ερωτευμένο ζευγάρι δεν κρατήθηκε και άφησε τις ορμές του να το παρασύρουν.

Ο άνδρας και η γυναίκα ξέχασαν μάλλον ότι είναι σε δημόσιο χώρο. Έτσι, στο γκαζόν δίπλα στο καφέ «Café Ambiente“, το ζευγάρι έκανε ότι θα έκανε και στο κρεβάτι του, μόνο που η ώρα ήταν δύο το μεσημέρι. Ο άνδρας ήταν πιο παθητικός από τη γυναίκα απολαμβάνοντας τα φιλιά της ξαπλωμένος στο γκαζόν. Η νεαρή γυναίκα δεν φορούσε τίποτε κάτω από την μίνι φούστα της, όπως τουλάχιστον δείχνει ο φακός.

Οι περαστικοί έβλεπαν το ζευγάρι να φιλιέται με πάθος και στέκονταν για να δουν τη συνέχεια. Άλλοι χαμογελούσαν και άλλοι συνέχιζαν το δρόμο τους. Κανείς πάντως δεν έδειξε να ενοχλείται από το θέαμα…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By