Τετάρτη, 12 Μαΐου, 2021

Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει στο παράλογο

Μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει στο παράλογο, στον απόηχο του χθεσινού τελεσιγράφου των δανειστών προς την Αθήνα για νομοθέτηση νέων μέτρων.

Στο ερώτημα τι θα κάνει η ελληνική πλευρά στην περίπτωση που οι πιστωτές επιμείνουν στις θέσεις τους η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης απάντησε:

«Προς το παρόν είμαστε στη θέση που επιμένουμε εμείς, επιμένουν και αυτοί. Έχουμε μπροστά μας τις επόμενες μέρες – εβδομάδες για να δούμε με ποιο τρόπο θα επικρατήσει η λογική σε όλα τα μέρη».

Και πρόσθεσε: «Το να υποκύψει στο παράλογο δεν θα το κάνει ποτέ αυτή η κυβέρνηση. Λογικούς συμβιβασμούς έχουμε κάνει, φροντίζοντας να μη θίγεται περισσότερο ο ελληνικός λαός, κατά το δυνατόν».

«Εδώ», σύμφωνα με την ίδια, «πρόκειται προφανώς για παράλογη απαίτηση που θα συνομολογήσουμε όλοι, όσοι σκεφτόμαστε με βάση το εθνικό καθήκον και το συμφέρον της χώρας μας και όχι πρόσκαιρα, αν πρέπει να μείνει αυτή η κυβέρνηση ή να πέσει και να έρθει άλλη, που είναι μια άλλη συζήτηση».

(Visited 1 times, 1 visits today)