Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Γεροβασίλη: Υπάρχει θέμα με τη σταθερότητα της κυβέρνησης

Υπάρχουν «ορατά θέματα» και με τη σταθερότητα της κυβέρνησης και το κατά πόσο είναι σε θέση να εξασφαλιστεί η κυβερνητική διαδικασία

gerovasili2

Για «ορατά θέματα» με τη σταθερότητα μίλησε στον Σκάι η κυβερνητική εκπρόσωπος. Η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν είχε στο σχεδιασμό της τις εκλογές – μέχρι ενός σημείου – και υπάρχουν προτεραιότητες που πρέπει να εξασφαλιστούν για να μη διαταραχθούν οι κυρίαρχοι στόχοι.

Σε ότι αφορά την ελληνική οικονομά, παραδέχτηκε πως έπρεπε να είχε σταθεροποιηθεί από χθες. Πρόσθεσε πάντως ότι αποφύγαμε τα χειρότερα, τονίζοντας επίσης ότι και από τις δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων προκύπτει ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα υπάρχει αποκατάσταση στην σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Για την αποκρατικοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων και τις πρόσθετες εγγυήσεις που φέρεται να ζητά η ελληνογερμανική κοινοπραξία Fraport – Slentel, από την ελληνική πλευρά, η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για προσχήματα. «Προφανώς μια εταιρεία θα θέλει να χρησιμοποιήσει όλα τα επιχειρήματα, προκειμένου να βελτιώσει τους όρους υπέρ της» πρόσθεσε.

«Αντιλαμβάνεστε ότι αυτά δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Αυτή είναι μια συμφωνία η οποία έχει καταλήξει, έχει γίνει ο διαγωνισμός και έχει γίνει η διαδικασία» κατέληξε η κ. Γεροβασίλη.

(Visited 1 times, 1 visits today)