Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, 2020

Όλγα Γεροβασίλη: «Να αποφασίσει η Ν.Δ. τι είδους κόμμα είναι»

«Της Δημοκρατίας ή συνιστώσα της ακροδεξιάς» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη

gerovasili2

«Θα πρέπει η Νέα Δημοκρατία να αποφασίσει αν είναι ένα κόμμα της Δημοκρατίας, του Κοινοβουλευτισμού, του ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού ή αν είναι απλά μια συνιστώσα της ακροδεξιάς», αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ενώ καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος έξω από το Κοινοβούλιο.

«Είδαμε τις τελευταίες μέρες να τροφοδοτείται, να διαμορφώνεται ένα κλίμα από αυτούς που παραδοσιακά φλερτάρουν με την ακροδεξιά. Για παράδειγμα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο twitter, υπήρχε ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη, να δηλώνει, να λέει ότι οι Πόντιοι θα ζητήσουν την κεφαλή του κ. Φίλη επί πίνακι», σημειώνει η κ. Γεροβασίλη.

«Όποιος φλερτάρει με την ακροδεξιά και τροφοδοτεί το μίσος, τη μισαλλοδοξία, τον εθνικισμό, τελικά γίνεται ο ίδιος θύμα. Επομένως, οι ακροδεξιοί δεν βρήκαν το κεφάλι του κ. Φίλη το απόγευμα και πήραν του κ. Κουμουτσάκου», προσθέτει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Απαντώντας, η Νέα Δημοκρατία καταλογίζει στην κυβερνητική εκπρόσωπο ότι «ουσιαστικά καλύπτει και δικαιολογεί τραμπούκους και φασιστοειδή». «Ντροπή!», καταλήγει η Ν.Δ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By