Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Γιακουμάτος: «Ο Γ. Παπανδρέου θα πρέπει να ντρέπεται»

«Τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου, αν ήταν φάντασμα θα τρόμαζε κάθε βράδυ τον Γιώργο»

giakoumatos

«Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στη χώρα είναι οι εκλογές», όμως αν τελικά οδηγηθούμε σε πρόωρες κάλπες τότε η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει και ο λαός θα «τιμωρήσει» τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, ενόψει της τρίτης και καθοριστικής ψηφοφορίας ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή τη Δευτέρα.

Ο κ. Γιακουμάτος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθούν τελικά οι 12 που έδρες που απαιτούνται για την προεδρική εκλογή, όμως σημείωσε πως είναι «αφέλεια» να πιστεύουμε πως «υπάρχουν κρυμμένοι άσσοι στην πολιτική», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που αποκλείουν το ενδεχόμενο νέας πολιτικής πρότασης από τον κ. Σαμαρά στην παρέμβασή του που αναμένεται πριν την ψηφοφορία.

«Το θέμα είναι η ευθύνη και η υπευθυνότητα των βουλευτών», συμπλήρωσε.

Στρέφοντας τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον κατηγόρησε πως από τον Αύγουστο του 2012 έχει κάνει το παν ώστε να «υπονομεύσει τη η χώρα» και «να κάνει ρεσάλτο στην εξουσία», ακόμα κι αν αυτό σημαίνει παραμονή της χώρας στο μνημόνιο.

Τέλος, ο κ. Γιακουμάτος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου για την πρόθεσή του να ιδρύσει κόμμα. «Τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου, αν ήταν φάντασμα θα τρόμαζε κάθε βράδυ τον Γιώργο», σχολίασε δηκτικά, προσθέτοντας πως ο κ. Παπανδρέου «θα πρέπει να ντρέπεται».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By