Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Γιαννάκου: Το θέμα δεν είναι να φύγει ο Σαμαράς και να μας έρθει ένας άλλος Σαμαράς

Πυρά κατά του Αντώνη Σαμαρά

giannakou.gr

Μικρή ομαδούλα χαρακτηρίζει τη ΝΔ, η πρώην επικεφαλής των ευρωβουλευτών του κόμματος, Μαριέττα Γιαννάκου, μιλώντας στον Real Fm 97,8.

«Δεν υπήρξε καμία ματαίωση. Αυτό το είπαν φαίνεται γιατί περίμεναν διάφορα κανάλια έξω από το γραφείο του κ. Καραμανλή. Το ραντεβού θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά η κ. Γιαννάκου για το επικείμενο ραντεβού με τον Κώστα Καρμανλή και συνέχισε:

«Πρέπει να εκφραστούν η ανησυχία για τον Τόπο και για τη Νέα Δημοκρατία σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αποδεκτός από όλους».

«Η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να γίνει ένα ευρωπαϊκό και Δημοκρατικό κόμμα, δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που οι πάντες διορίζονται. Δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που αποφασίζουν 2-3 άνθρωποι. Δεν μπορεί να είναι μια μικρή ομαδούλα η οποία αποφασίσει και στρέφει το κόμμα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση», είπε χαρακτηριστικά η κ. Γιαννάκου και συνέχισε:

«Το θέμα μας δεν είναι να φύγει ο Σαμαράς και να μας έρθει ένας άλλος Σαμαράς. Πρέπει να κατανοηθεί και από τον ίδιο τον κ. Σαμαρά ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα», πρόσθεσε.

«Τόσο καιρό, και 5 χρόνια που ήμουν επικεφαλής των ευρωβουλευτών, ποτέ δεν με ρώτησε κανείς και για τίποτα. Δεν με ρώτησαν καν για το νομοσχέδιο της κ. Διαμαντοπούλου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By