Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χαίρομαι που φέραμε το τρόπαιο, να ζήσουμε τέτοιες στιγμές και με την Εθνική

Με το κύπελλο του πρωταθλητή του NBA έφτασε στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρίσκονται 100 άτομα για την υποδοχή τον Γιάννη και τον Θανάση, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι φίλοι της οικογένειας, αλλά και παλιοί συμμαθητές τους.

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω και βλέπουμε τους φίλους και την οικογένειά μας και που μπορέσαμε και φέραμε το τρόπαιο στην Ελλάδα», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Δεν ξέρω πόσες μέρες θα μείνουμε αλλά θα πάμε στα Σεπόλια, στου Ζωγράφου, στις γειτονιές που μεγαλώσαμε και παίξαμε μπάσκετ», σημείωσε.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο είπαν πολλά ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο, που τους στήριξε και τους στηρίζει από την πρώτη μέρα που έφυγαν στις ΗΠΑ για να κυνηγήσουν το όνειρο.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA είπε: «Δεν το έχω πιστέψει, ξυπνάω κάθε πρωί και βλέπω τους Μπακς πρωταθλητές και δεν το χω πιστέψει. Αυτό που ονειρευόμουν σαν παιδί το έζησα».

Συνέχισε λέγοντας πως ελπίζει να ξαναζήσει τέτοιες στιγμές και με την Εθνική στο μέλλον. «Είναι εθιστικό αυτό το συναίσθημα», όπως είπε.

Όπως λέει το μόνο που μπορεί να ξεπεράσει αυτή τη στιγμή ήταν η γέννηση του παιδιού του και ο ερχομός του δεύτερου.

Παρ΄ότι ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές, δεν σταματάει την προετοιμασία του. Όπως είπε θα κάνει αύριο προπόνηση και σήμερα θα κάνει βάρη, δείχνοντας πως ένας πρωταθλητής δεν έχει ρεπό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By