Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Γιάννης Μπουρούσης: «Θέλω να περάσει ο Ολυμπιακός»

Τον Ολυμπιακό στον τελικό θέλει να δει ο Γιάννης Μπουρούσης που μετά από το τέλος της προπόνησης της ΤΣΣΚΑ μίλησε τόσο για την αναμέτρηση με την Φενέρμπχτσε του φίλου του Νίκου Ζήση, όσο και για το άλλο ζευγάρι.ÌÐÏÕÑÏÕÓÇÓ ÆÇÓÇÓ  ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÑÅÁË ÊÁÉ ÔÇÓ ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ (ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015)Μεταξύ άλλων ο διεθνής σέντερ ανέφερε: «Yπάρχει πίεση στην Ρεάλ, γιατί τώρα έχουν πέσει όλοι πάνω σε εμάς, όπως η διοίκηση. Θέλουν να κερδίσουμε το τρόπαιο φέτος, κάτι που δεν καταφέραμε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα μας προετοιμάζεται δυνατά και σκληρά για τα δύσκολα.

Η Φενέρμπαχτσε έχει έναν κορυφαίο προπονητή όπως είναι ο Ομπράντοβιτς και αυτό σίγουρα θα είναι όπλο τους. Έχει εμπειρία και ξέρει πως να διαχειριστεί τις καταστάσεις σε αυτά τα παιχνίδια.

Θεωρώ πως σαν Ρεάλ θα πρέπει να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο, γιατί είναι όπλο μας η ταχύτητα, όπως και η ενέργεια που μπορούμε να βγάλουμε. Πρέπει να αξιοποιήσουμε και το γεγονός πως παίζουμε στο γήπεδο μας.

Δεν παίζει ρόλο πως η Φενέρμπαχτσε δεν έχει εμπειρία από Final-Four. Και ο Ολυμπιακός το 2012 είχε μία ομάδα με αρκετούς παίκτες που έπαιξαν για πρώτη φορά σε Final-Four και κέρδισαν το τρόπαιο δύο σερί σεζόν. Σίγουρα όμως εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να αξιοποιήσουμε την εμπειρία που διαθέτουμε από τα προηγούμενα Final-Four.

O Nίκος (Ζήσης) είναι αδελφικός μου φίλος, κάνουμε παρέα 15 χρόνια και είναι χαρά μου που θα αγωνιστούμε στον ημιτελικό. Μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο. Δεν έχει σημασία που μένουμε μακριά, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είμαστε σαν αδέλφια».

Ενώ για τον Ολυμπιακό είπε: «Στο παιχνίδι ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για να κερδίσει και σαν Έλληνας θέλω ο Ολυμπιακός να κερδίσει και να περάσει στον τελικό. Δεν ξέρω αν θα ξαναδούμε στον τελικό το ζευγάρι Ρεάλ – Ολυμπιακός, δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Σημασία έχει να κερδίσει ο Ολυμπιακός».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By