Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Γιάννης Σπαλιάρας: «Μας βολεύει να πιστεύουμε ότι κάποιος που είναι εμφανίσιμος, είναι μόνο αυτό»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, τον ενοχλεί που κάποιοι εστιάζουν μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση και αδιαφορούν για τα επιτεύγματά του.

«Δεν υπάρχει ρατσισμός σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση; Μόνο εγώ το έχω περάσει αυτό; Λατρεύουμε να πιστεύουμε πως ένας άνθρωπος που είναι εμφανίσιμος, είναι μόνο αυτό. Μάλλον μας βολεύει να πιστεύουμε ότι κάποιος που είναι εμφανίσιμος, δεν μπορεί να είναι ταλαντούχος κι έξυπνος», ανέφερε αρχικά.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας απαντά για τα σχόλια που έχει δεχθεί για την καριέρα του

Στη συνέχεια, εξήγησε πως αυτό το φαινόμενο είναι πιο συχνό στην Ελλάδα, αφού στο εξωτερικό εκτιμούν διαφορετικά στοιχεία σε κάποιον.

«Να παίζεις στο Netflix, σχεδόν σε όλη τον πλανήτη και να σου κάνουν αφιερώματα στην Αμερική κι εσύ να ασχολείσαι για το τι λέει ένας πανελίστας στην Ελλάδα, νομίζω είναι λάθος. Αδικώ τον εαυτό μου. Δεν εννοώ ότι είναι κακό να είσαι πανελίστας, αλλά δεν πρέπει να σε αγγίζουν αυτά. Έπαιξα στο Netflix κι αυτό δε αλλάζει ότι και να πει ο οποιοσδήποτε σε κάποιο πάνελ», είπε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις δηλώσεις που «πουλάνε» στην Ελλάδα, ανάμεσα στις οποίες συμπεριέλαβε και αυτή που είχε κάνει στο παρελθόν ότι έχει κοιμηθεί με 4.000 γυναίκες. «Τι φταίω εγώ που στην Ελλάδα πουλάνε πιο πολύ οι ερωτικές δηλώσεις από το να παίξεις σε ένα σίριαλ στην Αμερική; Εγώ εξελίσσομαι. Από το 2015 που έκανα την δήλωση, έχω κάνει τόσα άλλα πράγματα», δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Τέλος, εξήγησε πως αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος και αν έκανε σχέση, θα την έκανε μόνο με την προοπτική του γάμου ή για να αποκτήσει ένα παιδί.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By