Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Γίνεται, τελικά, ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, αλλά δεν επιστρέφονται οι βαθμοί στους Κρητικούς!

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του ΟΦΗ για τον μη ορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο, όμως παραμένει η ποινή των -4β που είχε επιβληθεί στην κρητική ΠΑΕ.

pegasus_LARGE_t_1041_106146448Το ματς με τον Ατρόμητο ήταν να γίνει την 1η Φεβρουαρίου, αλλά δεν διεξήχθη, καθώς εκκρεμούσαν οφειλές του ΟΦΗ προς τους Ισπανούς Ζόρντι και Χόρχε Λόπεζ, με την αθηναϊκή ομάδα να κερδίζει τον αγώνα στα χαρτιά.

Όμως η διοίκηση του ΟΦΗ, βρήκε τα χρήματα, αποπληρώνοντας τους παίκτες κι έστω και με μικρή καθυστέρηση κατέθεσε έφεση στην ΕΠΟ κατά της πρωτόδικης απόφασης της Super League και δικαιώθηκε εν μέρει. Κι αυτό γιατί η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ακύρωσε την απόφαση τους Super League, αποφασίζοντας τη διεξαγωγή του αγώνα, όμως η ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών παρέμεινε, καθώς αυτό το θέμα δεν είναι δική της αρμοδιότητα.

Αναλυτικά η απόφαση:

Δέχεται τυπικά και κατ” ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της από 2-3-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE. Eξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Ακυρώνει την από 2-3-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE κατά το κεφάλαιο αυτής με το οποίο απερρίφθη το αίτημα της εκκαλούσης περί ορισμού του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και επικυρώθηκε κατά τούτο η από 29-1-2015 (ομοίου περιεχομένου) απόφαση της SUPER LEAGUE. Δέχεται το αίτημα της εκκαλούσης κατά το κεφάλαιο όσον αφορά τον ορισμό του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και το απορρίπτει κατά τα λοιπά. Διατάσσει την διεξαγωγή του προγραμματισθέντος για 1-2-2015 και μη διενεργηθέντος αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ–ΠΑΕ ΟΦΗ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By