Τετάρτη, 12 Μαΐου, 2021

Γιώργο που βρήκες τα λεφτά να κάνεις το ΚΙΔΗΣΟ;

Πρέπει να εφαρμόσει τη «Διαύγεια» και για το νέο του κόμμα

papandreou

Το ερώτημα που πλανάται στο διαδίκτυο είναι που βρήκε τα λεφτά ο Γιώργος Παπανδρέου να φτιάξει το ΚΙΔΗΣΟ

Σε αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσει ο Γιώργος Παπανδρέου αν θέλει να υποστηρίζει πως μία από τις βασικές μεταρρυθμίσεις της πρωθυπουργίας του ήταν η «Διαύγεια». Πρέπει να εφαρμόσει τη Διαύγεια» και για το νέο του κόμμα.

Από συνδρομές μελών; Ποιων μελών; Από δωρεές φίλων; Ποιων φίλων;

Τίποτα σχετικό δεν αναγράφεται στην ιστοσελίδα του ΚΙΔΗΣΟ. Δεν θα έπρεπε;

Ο Γιώργος μιλά για τη διαφάνεια, μιλά για τα σκοτεινά συμφέροντα που τον έριξαν, περιοδεύοντας στα κανάλια των μεγάλων συμφερόντων. Αλλά δεν μιλά για τη δική του οικονομική διαφάνεια στη νέα του προσπάθεια.. Δεν θα έπρεπε;

Μία προεκλογική εκστρατεία κοστίζει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Και ο Γιώργος περιοδεύει όλη την Ελλάδα, με πανάκριβες παραγωγές. Όλο αυτό ποιος το χρηματοδοτεί;

Ακόμη και ο συστημικός Θεοδωράκης, κάτι είχε ψελλίσει στην αρχή της ίδρυσης του Ποταμιού… πως κάνει περιοδείες με ρεφενέ. Τότε που τον ακύρωσε ο Νίκος Δήμου μιλώντας για δυνάμεις που θέλουν το Ποτάμι στην εξουσία.. και πήρε πόδι..

Ας απαντήσει ο Γιώργος, ο ιδρυτής της Διαύγειας, στο ερώτημα που πλανάται στο διαδίκτυο… «Που βρήκες τα λεφτά Γιώργο;»

Αλλιώς η προσπάθεια να δημιουργήσει κάτι νέο.. άφθαρτο.. και αμόλυντο… μάλλον πέφτει στο κενό.. Μάλλον ο Γιώργος πρέπει πρώτα να αυτο-οργανωθεί ο ίδιος, προτού αυτο-οργανώσει την κοινωνία… ξανά.

Και ίσως η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου να είναι και άνευ ουσίας, αφού θα έρθει κατόπιν εορτής και έχοντας δημιουργήσει πολλές σκιές και για το εγχείρημα και για τους σκοπούς του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By