Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Γιώργος Ανδρίτσος – Σίσσυ Φειδά: Η βάφτιση της κόρης τους στην Μύκονο!

Το Σάββατο 17 Ιουνίου έγινε η βάφτιση της κόρης της Σίσσυς Φειδά και του Γιώργου Ανδρίτσου, στην αγαπημένη τους Μύκονο.

Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και έλαβε χώρα στο σπίτι ενός οικογενειακού φίλου του ζευγαριού, στον Αι Γιάννη. Μάλιστα, στο ίδιο σπίτι έχει προγραμματιστεί και το πάρτι της βάφτισης.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει την Μύκονο και για τον υπέρλαμπρο γάμο του και έτσι θέλησαν να κάνουν και την βάφτιση της μικρής στο Νησί των Ανέμων στο ίδιο εκκλησάκι και με τον ίδιο παππά. Η νονά Κατερίνα Παλάσκα είναι ξαδέρφη της Σίσσυς Φειδά και το όνομα που θα πάρει η μικρή θα είναι Διώνη.

Μάλιστα, χθες, ήταν και τα γενέθλια της μικρής Διώνης και έτσι συνδύασαν την βάφτιση με ένα μικρό πάρτι που έκλεισε το πρώτο έτος της ζωής της.

Ο Γιώργος Ανδρίτσος ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τα γενέθλια της μικρής τους πριγκίπισσας.

Happy birthday Dione…..????

A post shared by Giorgos Andritsos (@giorgos_andritsos) on

Η γνωστή interior designer και ο σύζυγός της θέλησαν να κάνουν την βάφτιση σε απόλυτα στενό οικογενειακό κύκλο, καθώς και οι δύο έχουν επιλέξει να κρατάνε την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Θέλουν αυτή η στιγμή που πρωταγωιστεί η κορούλα τους να μην επηρεαστεί από κανέναν εξωγενή παράγοντα» αναφέρουν καλοί φίλοι της παρουσιάστριας.

Η γνωστή interion designer και η νεοφώτιστη έκλεψαν τις εντυπώσεις καθώς ήταν ντυμένες ασορτί με δημιουργίες του σχεδιαστικού διδύμου MI Ro.

Την «αποκάλυψε» έκαναν οι σχεδιαστές μέσα από τον λογαριασμό τους στο instagram ανεβάζοντας τις πρώτες εικόνες από τη βάφτιση της κόρης της Σίσσυς Φειδά.

Little ΔΙΩΝΗ in her first Mi-Ro couture dress! #mirodesigners

A post shared by Mi-Ro Designers (@mirodesigners) on

Proud mother @sissyfeida in Mi-Ro couture dress! #mirodesigners

A post shared by Mi-Ro Designers (@mirodesigners) on

Mother @sissyfeida and her beautiful daughter ΔΙΩΝΗ in Mi-Ro couture dresses! ❤ #mirodesigners

A post shared by Mi-Ro Designers (@mirodesigners) on

Δες κι άλλες φωτογραφίες από την όμορφη οικογενειακή στιγμή!

By