Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Γιώργος Κατρούγκαλος: «Ποιοι φοράνε στο δικαστήριο Armani και Dior»

«Γραβάτα στο δικαστήριο φοράνε όλοι» ανέφερε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος

tsipras-me-katrougkalo

Αποστάσεις από την κριτική του «κινήματος της γραβάτας» πήρε ο Γιώργος Κατρούγκαλος βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντηση με τους προέδρους του ΤΕΕ Γ. Στασινό, της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Β. Αλεξανδρή και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μ. Βλασταράκο.

«Γραβάτα στο δικαστήριο φοράνε όλοι.Και το μπλοκάκι που βγάζει 800-1000 ευρώ το μήνα και οι δικηγόροι που βγάζουν 60.000, 80.000, 100.000 ευρώ το χρόνο που φοράνε τη γραβάτα την Αrmani και τη Dior» ανέφερε – έχοντας ιδίαν πείρα ως δικηγόρος- ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Μόλις την Κυριακή στην εκδήλωση για τον 1 χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας είχε υποστηρίξει εμμέσως πλην σαφώς ότι αυτοί που διαδηλώνουν με τις γραβάτες ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία.

«Δεν θα βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τους μηχανικούς δικηγόρους και γιατρούς με τα χαμηλά εισοδήματα με τους ιδιοκτήτες μεγάλων δικηγορικών γραφείων και κατασκευαστικών και των ιατρικών και διαγνωστικών κέντρων που διαδηλώνουν με τις γραβάτες» ήταν η αποστροφή του πρωθυπουργού.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By